donderdag 14 november 2013

Tricolor Maremmano zoekt thuis

Maremmanokruising Bacio komt uit Le Marché , Italië. Hij is opgegroeid met veel andere dieren maar heeft niet voldoende in contact gestaan met mensen. Daardoor is hij wat terughoudend naar vreemden.
Hij houdt van lange wandelingen, heeft wat jachtinstinct maar houdt zijn baas wel in de gaten. Hij is lief en zeer sociaal naar andere honden. Hij vindt het geweldig om te spelen.
In huis is hij rustig maar hij slaat wel aan als er iemand rond het huis is.
Het is geen hond voor de gemiddelde hondenbezitter. Men moet 'n perfect inlevingsvermogen hebben in de wereld van deze hond en het ras. Een stabiele rustige omgeving met begripvolle baasjes zonder kinderen wordt gezocht.
Bacio kan ook bij katten, hij is daar zeer vriendelijk voor. Deze hond hoort in een 'groene' omgeving.
Hij is geboren in juli 2012.

Update februari 2014:
Bacio blijkt de perfecte compagnon te zijn voor ruiter en paard. Hij vind het erg leuk om mee te rennen op buitenrit door de natuur.  Hij stelt zich onopvallend op , maar blijft wel steeds in de buurt zonder enig commando.
Voorts blijkt het een vriendelijke hond naar nieuw binnengekomen opvanghonden uit het buitenland binnen de eigen roedel.
Hij is buiten vriendelijk en enthousiast naar alle honden en blijft kalm als de andere hond niet vriendelijk is. Bacio heeft een absoluut goed karakter. En is een schitterende verschijning in topconditie.

Informatie : i.j.mare(at)gmail.com
Geen opmerkingen:

Een reactie posten