dinsdag 30 augustus 2011
Antonio in zijn nieuwe thuis:  
Antonio snuffelt graag


ANTONIO heeft EEN GOUDEN MAND

Update:31-12-2011
Antonio heeft de harten veroverd van zijn nieuwe eigenaren! Hoe kan het ook anders, zo'n bijzondere hond.
Wij wensen hem en zijn bazen veel geluk en voorspoed met elkaar in het Nieuwe Jaar.

   
Anton blijkt de ideale schoonzoon. Een echte beginnersberghond die veel warmte in zich draagt..... Zijn atopische eczeem is extreem verbetert in vergelijking met binnenkomst enkele maanden geleden. Echter dit verdient nog aandacht. Dus brokken blijven taboe, rauw vlees en barfen is actueel.
 Qua karakter is het een zeer zachtaardige Maremmajongen met een ruim hart voor andere dieren. Hij schrikt nog wel van langsracende fietsers en voorbijsnellende joggers en wil dan erachteraan. Maar als de baas hem op tijd aanlijnt (Toon komt erg graag voor een aai en vriendelijk woord) dan is er niets aan de hand. 
Zijn krampachtig blaffen naar alles wat voorbij komt in de straat, heeft plaatsgemaakt voor ontspanning en rustig observeren. Onze Tonio houdt van vrouwen, zoals een echte Italiaan betaamt. 

Deze witte gentleman van 3,5jr is toe aan zijn definitieve plek. Anton kan bij poezen, schapen, paarden , andere honden. Hij houdt van lekker eten en is dikke vrienden met Bulut. Bovendien heeft hij veel liefde te geven. En is makkelijk in de omgang.

Update oktober 2012
Antonio is definitief gelukkig bij zijn adoptanten. Zijn allergie is onder controle. Hij heeft geen wonden meer en een volwassen mooie vacht. Mentaal is het een evenwichtige hond die het leven in Nederland goed aankan. Hij geniet van het buiten zijn en de aandacht van zijn gezin.
Zo kan het dus ook gaan: zonder perspectief in een hok opgesloten zitten, om dan de juiste mensen te treffen en met het vooruitzicht ooit in de bergen vakantie te gaan houden.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten