dinsdag 10 juli 2012

Workshops Betty Heideman

Voor Hond en Mens : de nieuwe workshop Dog Mindfulness

Dog Mindfulness is een middag workshop waarin je samen met je hond gaat kijken welk element het beste bij jullie past (Water, Aarde, Vuur of Lucht) en hoe je door het kiezen van een element kan leren meer in het NU te leven en het verleden los te laten. Dit doen we door middel van korte meditaties / visualisaties. Je hoeft geen ervaring hiermee te hebben om deze workshop te volgen.  Deze workshop vermindert stress en verbetert de concentratie. Het brengt ontspanning in geest en lichaam. De workshop is inclusief CD met muziek en de meditaties.
Soft Touch is meer dan een zachte massage, het is een verdieping van de band tussen Hond en Mens.  In een ochtend leer je de techniek van energie overbrengen, waar je samen van tot rust komt en de balans (terug) brengt in jezelf, in je hond en in jullie relatie. Het is voor iedereen te leren, de workshop wordt met hond gevolgd. Het is geen zweverige workshop maar een leuke, intense ervaring! 

Zie de Impressies op de site voor foto’s, video’s en reacties. Soft Touch wordt al 3 jaar met veel succes gegeven door Trainer en grondlegger van de Soft Touch methode: Betty Heideman in Nederland, Belgie en Frankrijk.
Op de site vindt u alle data en locaties. Wacht niet te lang met inschrijven want het aantal deelnemers is beperkt.
Met warme groet
Betty Heideman
trainer Soft Touch en Meditatie met honden www.hondenworkshops.net
Vakantiehuisjes Frankrijk www.hondenopvakantie.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten